Produkter

Ofte kan digital lagring føre til at bildene forsvinner blant mapper og filer på datamaskinen eller minnepinner. Jeg tror på å ta det neste steget – å gi bildene liv på en mer varig og meningsfull måte. Fotoprints og fotoalbum er en fantastisk måte å bevare de spesielle øyeblikkene på. Å ha bildene deres på veggene hjemme eller i et vakkert album dere kan bla gjennom når som helst, gir en varig glede og et hjertevarmt minne om øyeblikkene vi delte.

Produktene vi selger er håndlagede i meget høy kvalitet. Sidene i albumet er trykt på det beste tradisjonelle laboratoriefotopapiret (Fuji DPII) som er kjent for sin vakre overflate, flott fargedybde, holdbarhet og ripebestandighet. Albumene sine sider er layflat, som har en sømløs og nesten usynlig midtlinje.

Det er også flere personaliseringsmuligheter med forskjellige omslag, graveringer og farger.


Album
Album
Album
Album

Album 20x20 m/10 dobbeltsider

Har du valgt pakken der denne er inkl. må denne bestilles innen 3 mnd etter bryllupsdagen. Det er fritt for å velge omslag og gravering. Vi designer et utkast som blir vist til dere før det endelige blir bestilt. Ønsker dere å legge til ekstra sider er prisen pr. dobbeltside 500,-.

6.000,-

Album 25x25 m/10 dobbeltsider

Dere som har valgt album inkludert i bryllupspakken kan oppgradere til større album og flere sider. Da betaler dere bare resterende beløp. Ekstra dobbeltside - 600,-/pr.

7.000,-

Album 30x30 m/10 dobbeltsider

Dere som har valgt album inkludert i bryllupspakken kan oppgradere til større album og flere sider. Da betaler dere bare resterende beløp. Ekstra dobbeltside - 700,-/pr.

8.000,-


Bildeboks
Bildeboks
Bildeplate og bildekloss som blir levert i bildeboks
Bildeplate og bildekloss som blir levert i bildeboks

Bildeboks m/10 bilder (14x21/20x25)

Dekorativ bildeboks med 10 tykke og stive bildeplater. Følger med en bildestand i eik slik at du kan stille frem bildene på bordet, hylla eller hvor det måtte være. Det fine med dette er at du kan rullere på bildene. Ønsker du flere bilder er også dette mulig. Ekstra bilder - 600,-/pr. bilder.

6.000,-/

7.000,-

Folio med 2 bilder/3 bilder

Dette er et sammenleggbar utstillings album med 2 bilder, perfekt til å stå i vinduskarmen eller i hylla. Denne er veldig populær som gave til f.eks. av barn til besteforeldre, eller brudebilder til forelde.

2.500,-/

3.000,-

Gjestebok

Denne boka inneholder ca 50 sider kombinert medbilder fra forlovelsesfotograferingen og blanke sider der gjester kan skrive en hilsen og eventuelt morsomme minner.

8.000,-


Folio m/3 bilder
Folio m/3 bilder
Folio m/2 bilder
Folio m/2 bilder

Bildefiler

Bildepakke 1

- 5 ferdigredigerte bilder

4.190,-

Bildepakke 2

- 10 ferdigredigerte bilder

5.790,-

Bildepakke 3

- 15 ferdigredigerte bilder

6.990,-

Bildepakke 4

- hele galleriet ferdigredigert

10.000,-


Med forbehold om uvarslede prisendringer basert på leverandørers prisendringer og generell prisoppgang i markedet.