Ofte stilte spørsmål

1. Hva skjer hvis du blir syk på bryllupsdagen og ikke kan stille som fotograf?

I tilfelle uforutsette omstendigheter, som sykdom eller annet som hindrer meg fra å stille som avtalt på bryllupsdagen, vil mitt hovedmål alltid være å sikre at deres bryllupsfotografering går så smidig som mulig. Jeg vil umiddelbart ta affære for å finne en annen dyktig bryllupsfotograf med en lignende stil og ferdighetsnivå som meg selv. Jeg har et nettverk av profesjonelle kolleger som jeg kan henvende meg til i slike situasjoner. Målet er å sikre at deres bryllupsdag blir dokumentert på en måte som er i tråd med deres visjon og forventninger


2. Reiser du til bryllupet våres om det ikke er lokalt?

Mine tjenester innebærer muligheten for reise både nasjonalt og internasjonalt. Ved forpliktelser som krever transport utenfor Sandvika i Bærum, med en avstand på over 100 kilometer, påløper et tillegg på 10 kroner per kilometer. Videre, dersom flytransport og overnatting er nødvendig, vil disse utgiftene også legges til totalkostnaden.

For bestillinger til utlandet eller en hel helg, påtar jeg meg personlig ansvar for kostnader knyttet til transport og overnatting. Jeg ser frem til å sikre en sømløs opplevelse og kundetilfredshet gjennom min fleksible tilnærming til reise og oppholdsarrangementer.

Vennligst ikke nøl med å kontakte meg dersom ytterligere informasjon eller spesifikke avklaringer angående reise og tilknyttede kostnader er påkrevd.

3. Kan du være med oss en hel helg?

Selvfølgelig, jeg er mer enn villig til å tilpasse meg deres behov og ønsker. Hvis dere ønsker at jeg skal være til stede gjennom hele helgen for å fange alle de spesielle øyeblikkene, er jeg åpen for det. Ta gjerne kontakt med meg, så kan vi ha en uforpliktet samtale om deres forventninger og planer.

4. Hvorfor velge fotograf fremfor mobilfotografering?

Å velge en profesjonell bryllupsfotograf gir dere en rekke fordeler. Fotografi er en kunst og en kompetanse som krever erfaring og ekspertise. Her er noen grunner til å velge en fotograf over mobilfotografering.

Profesjonelle fotografer bruker førsteklasses utstyr som gir bilder med høy kvalitet, skarphet og detaljrikdom som mobiltelefoner ikke kan matche. Fotografer har erfaring med å fange de rette øyeblikkene, komponere bilder, og tilpasse seg ulike lysforhold. Fotografer bringer sin kreativitet og kunstneriske visjon til bilder, noe som gir unike og minneverdige resultater. Profesjonelle fotografer fanger øyeblikkene naturlig uten å iscenesette dem, noe som gir autentiske og følelsesladde bilder. Fotografer tilpasser seg deres preferanser og behov, og sørger for at bildene reflekterer deres unike kjærlighetshistorie.

Valget av en fotograf gir dere en mulighet til å bevare minner på en unik og kunstnerisk måte, og det gir dere bilder som dere vil elske og verdsette i generasjoner.


5. Hvordan skal vi kle oss under en fotoshoot?

Her er noen generelle anbefalinger for bekledning under en fotoshoot i naturen:

 1. Vurder årstiden og værforholdene: Pass på at du velger klær som er tilpasset været og temperaturen. Varme klær for kjølige dager og lette, pustende klær for varme dager.

 2. Unngå sterke mønstre og logoer: Sterke mønstre og logoer kan distrahere fra hovedmotivet, så velg heller klær med nøytrale farger og enkel design.

 3. Velg passende farger: Velg klær som komplementerer omgivelsene, men som samtidig skiller seg ut fra bakgrunnen. Naturlige, dempede farger fungerer ofte godt i naturfotografering.

 4. Ha med flere antrekk: Dette gir variasjon i bildene og gir deg muligheten til å tilpasse klærne til ulike scener og bakgrunner.

 5. Velg komfortable klær: Sørg for at klærne er komfortable og ikke begrenser bevegelsene. Dette gjør det lettere å posere naturlig og uanstrengt.

 6. Tenk på detaljer: Tilbehør som hatter, skjerf, og smykker kan legge til visuell interesse og dybde i bildene. Bruk dem sparsomt og velg dem med omhu.

 7. Ta med ekstra klær: Det kan være lurt å ha ekstra klær tilgjengelig i tilfelle værforholdene endrer seg eller klærne blir skitne under fotoseansen.

 8. Pass på skoene: Velg sko som er komfortable og som passer til terrenget du skal fotografere i. Hvis du må gå i ulendt terreng, bør du vurdere å bruke solide sko eller støvler.

6. Hvordan forberede barn til fotoshoot?

For å hjelpe barna med å føle seg komfortable og klare for en fotoshoot, kan dere gjøre følgende forberedelser:

 1. Snakk med barnet om fotoshooten: Forklar på en positiv måte hva som vil skje under fotoshooten. Fortell dem at det vil være en morsom og hyggelig opplevelse, og at de vil få lov til å være seg selv.

 2. Velg passende klær: Hjelp barnet med å velge klær som de føler seg komfortable og selvsikre i. Velg klær som passer til temaet eller settingen for fotoshooten.

 3. Planlegg eventuelle pauser: Hvis det er en lengre fotoshoot, kan det være lurt å planlegge korte pauser for å la barnet slappe av og hvile litt.

 4. Ta med favorittleker eller -objekter: Å ha med barnets favorittleker eller -objekter kan bidra til å gjøre dem mer avslappet og trygg under fotoshooten.

 5. Sørg for at barnet er uthvilt og mett: Pass på at barnet har fått nok hvile og mat før fotoshooten. Et uthvilt og mett barn er mer sannsynlig å være samarbeidsvillig og i godt humør.

 6. Oppmuntre og ros barnet: Gi positiv forsterkning og ros barnet for deres deltakelse og innsats under fotoshooten. Dette vil bidra til å bygge deres selvtillit og få dem til å føle seg stolte.

 7. Ha med ekstra klær og tilbehør: Ta med ekstra klær i tilfelle barnet søler eller skitner til klærne underveis. Ha også med ekstra tilbehør som hårstrikker, kluter og eventuelt snacks.

Ved å forberede barnet på denne måten, kan foreldrene bidra til å skape en positiv opplevelse for barnet under fotoshooten. Det vil også hjelpe fotografen med å fange autentiske og naturlige øyeblikk.

7. Tilbyr du nedbetaling

Ja kan selvfølgelig tilby nedbetaling, ta kontakt så kan vi se an mulighetene for nedbetaling.