Bryllupspakker


Priser Bryllup

20% rabatt på heldags- og halvdagsfotografering om bryllupet ditt er i 2024


BRYLLUP 2025 ÅPEN FOR BOOKING!


Her er en oversikt over bryllupspakkene jeg tilbyr.
  
Alle pakkene mine inkluderer følgende:

- Bli kjent og planleggingsmøte: Jeg ønsker veldig gjerne at vi møtes, enten online eller fysisk på et et sted før dere booker meg. Dette for å gjøre hverandre sikre på at vi forstår hverandre og kjemien stemmer. Her kan dere fortelle meg hva dere ser for dere og ønsker fra meg som deres bryllupsfotograf. I forkant vil jeg sende dere kontrakt slik at dere får sett igjennom den og kan stille spørsmål ved den på møtet. Ønsker dere å booke meg, sender jeg kontrakt, samtykkeerklæring og faktura på 50% av totalsum. Datoen er deres når fakturaen er betalt og kontrakten signert. Jeg ser veldig frem til å høre om bryllupsplanene deres og håper jeg får ta del på den store dgen.

- Kjæreste- og forlovelsesfotografering: Dette er en fin mulighet til å bli kjent og minimere eventuell flauhet og pinligheter på selve dagen. Vi avtaler tid og sted til gjennomføring av fotograferingen. Ca en uke etter vil du motta deres private nettgalleri hvor dere kan velge ut de 10 bildene dere ønsker. Ønsker dere flere kan det bestilles. Da gjelder pakkeprisene som dere finner under "Produkter". Det er også mulighet for å bestille gjestebok med alle de beste bildene fra forlovelsesfotograferingen.

- Alle de beste bildene gjennom dagen: Dere vil motta alle de ferdig redigerte bildene gjennom dagen. Antall bilder avhenger av blant annet pakkevalg, tilleggstjenester og omfang av aktivitet på bryllupsdagen. Eksempelvis er det flere timer og flere ting som skjer på en heldags enn på bare vielse og portretter. Dermed mange fler bilder fra heldags enn fra kun vielse og portretter.

- Sneak peek dagen etter bryllupet: Det er veldig forståelig at dere er ivrige på å få dele bilder fra bryllupsdagen deres så fort som mulig. Derfor sender jeg dere 1-3 sneak peeks allerede dagen etter.

- Online galleri, passordbeskyttet: Alle de ferdigstilte bildene blir presentert i et nettgalleri som er passordbeskyttet.


Disse pakkene er designet for å gi et bredt spekter av alternativer, slik at dere kan velge den som best passer deres behov og ønsker for bryllupsdagen. Har dere spørsmål eller ønsker andre løsninger enn det som er oppgitt er det bare å ta kontakt.


Heldagsfotografering (10t)

20% avslag i perioden september 2024 - april 2025


Denne pakken inkluderer en omfattende fotografering som dekker inntil 10 timer av bryllupsdagen. Jeg er med dere fra morgenen under forberedelsene, vielsen og portretter, samt middag og utover.

I denne pakken får dere 25% avslag på eksklusivt fotoalbum eller bildebox av høy kvalitet. Les mer om albumet og andre produkter under "Produkter"


35.000,-

Halvdagsfotografering (6t)

20% avslag perioden september 2024 - april 2025


Dette er en litt mindre pakke enn en heldags. Jeg er med dere fra når dere måtte ønske og utover inntil 6 timer.

Denne pakken dekker en god del av dagen og gir oss muligheten til å fange utrolig mange av de spesielle øyeblikkene og detaljene på denne spesielle dagen.

I denne pakken får dere 20% avslag på eksklusivt fotoalbum eller bildebox av høy kvalitet. Les mer om albumet og andre produkter under "Produkter"

27.000,-


Vielse og portrett

Fotografering under vielse og portrett av brudepar med og uten forlovere, foreldre og egne barn.

NÅ ÅPEN FOR BOOKING I 2024

20.000,-

Portrett

Portrettfotografering av brudepar med og uten foreldre, forlovere og egne barn.

NÅ ÅPEN FOR BOOKING I 2024

15.000,-


Ekstra tid?

Ønsker du at jeg er der lenger enn oppgitte timer? Da er tilleggsprisen 1500,- hver påbegynte halvtime.

1.500,- pr/30min

Kjæreste-/forlovelsesfotografering

For kun kjæreste- forlovelsesfotografering er prisen 6000,- inkl. 10 bildefiler.

Dette er også inkludert i hel- og halvdagsfotograferingpakkene mine.

6.000,-

Kjøring og reisetillegg ved behov for fly og/eller hotell

Ved kjøring - ingen ekstra reisekostnad innenfor 60 km fra Sandvika i Bærum. Heller ingen ekstra kostnader i og rundt Stavanger. Utover dette, er tilleggspris 10,- pr/km.

I Stavanger har jeg muligheter for overnatting og drar gjerne dit så ofte jeg kan da familien min bor der. Derfor tar jeg ikke ekstra for reise og overnatting til Stavanger.

Ved reiser innenlands hvor jeg er nødt til å ta fly og/eller ha overnatting, dekkes dette av dere. Flybillett og hotell blir vi enig om og dette blir fakturert umiddelbart etter bestilling.

Utenlandsbryllup?
Jeg er gjerne med dere på bryllup i utlandet. Dere dekker da utgiftene for fly, overnatting og annen transport, men gir dere rabatt på 30%, inntil 12t dekning på selve bryllupsdagen og eventuelt en ekstra fotografering, som f.eks. mingling kvelden før eller ekstra portretter av dere mens vi er i utlandet.

Ekstra fotografering utenom bryllupsdagen

Ønsker dere fotografering f.eks. på mingelkveld, sammenkomst med gjester eller flere parfoto av dere, er jeg med dere på det så fremt jeg fortsatt er tilgjengelig. Derfor er dette lurt å tenke på tidlig, spesielt i høysesong.

+4.500,-

Elopement

Ja gjerne! Ta kontakt og fortell meg om deres drømmer og ønsker. Jeg elsker å være der det skjer og oppleve og fange spesielle hendelser i livene deres.

Sneak peek

Etter at bryllupsdagen er over, er de fleste i lykkerus og vil gjerne dele bilder, skifte profilbilde på facebook osv så fort de er gift. Jeg gir alltid 2-3 sneak peek bilder dagen etter bryllupet, men ønsker dere en flere bilder på veldig kort tid, er dette mulig. Ved å velge denne pakken får dere mellom 20-30 ferdigredigerte bilder innen 72 timer.

1.900,-

Expresslevering på bilder*

Leveringstid på alle bildene kan bli opptil 8 uker, men dere kan bestille expresslevering og få tilsendt online galleriet med alle bildene ferdigredigert innen 7 dager fra dere bestiller dette.

*Gjelder ikke produkter da dette har en annen leveringstid fra leverandører, men disse blir også bestilt tidligere når bildene er ferdigstilt.

3.900,-

Har dere andre ønsker eller noe dere lurer på så ikke nøl med å ta kontakt.


Betaling og sikring av dato:

Til sikkerhet for både dere og meg, sender jeg en kontrakt og samtykkeskjema ved booking. Ved alle bryllupspakkene, må 50% av totalsummen betales umiddelbart ved signering av kontrakt for å sikre at datoen deres. Resterende beløp faktureres rett etter bryllupsdagen med et par dagers forfall.

Ønsker dere nedbetaling? Ta kontakt med meg så finner vi en løsning på dette.

Alle priser er inkludert MVA.

Med forbehold om uvarslede prisendringer basert på leverandørers prisendringer og generell prisoppgang i markedet. Allerede avtalt pris hos dere som har booket meg, endres ikke.